Résszellőző, praktikus megoldás a penész, páralecsapódás ellen, egyszerű telepítés, élvezze hosszú távon a felújítás végeredményét!

Egyes ingatlanfelújítások után nem ritka, hogy elég hamar, ismét megjelenik a penész bizonyos helyiségekben. Sajnos a korszerűsítéskor nem mindig sikerül orvosolni a magas páratartalom problémáját az épületen belül, így ezzel a jelenséggel még foglalkozni kell a munkálatok után. Szerencsére több megoldás is létezik manapság e téren, azonban, ami igazán hatékony, és hosszú távon segítséget nyújthat a penésszel, magas páratartalommal szemben, az a légbevezető.

A cégünknél elérhető Aereco szellőző beszerelésével nem kell bosszankodnia a felújítás után a magas páratartalom és a penész miatt. A légbevezető folyamatosan gondoskodik az optimális szellőztetésről, ennek köszönhetően nem jelenthet kihívást kellemes környezetet teremteni az ingatlanon belül. Az ablakszellőző fontos szerepet tölt be abban, hogy Ön elkerülje otthona korszerűsítése után a plusz munkálatokat, kiadásokat, ezzel pedig rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt is megspórolhat. A harmonikus, rendezett körülményeken kívül a résszellőző segít csökkenteni az egészségügyi kockázatokat is. A penész komoly betegségeket is előidézhet, a rossz, párás levegő pedig kifejezetten rossz hatással lehet a közérzetére. Az Aeroco szellőzővel mindezen negatív tényezőket elfelejtheti.

Ne hagyja, hogy kárba vesszen a felújításra fordított idő és pénz, válassza termékeinket, és tapasztalja meg az ablakszellőzők előnyeit! Az Aereco szellőző műanyag nyílászárókba kerül beépítésre. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a rendszerekről, tevékenységünkről, cégünkről. Ezen kívül bátran kereshet bennünket külső és belső árnyékolókért is. Ügyfeleinknek rugalmas, megbízható szolgáltatást biztosítunk, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz velünk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.