Hisec biztonsági ajtót kilenc tulajdonsága teszi kiemelkedővé. A biztonság áll a középpontban, ha egy ilyen bejárati ajtót használ.

A bejárati ajtó ne csak szimpla ajtó legyen! Ha azt szeretné, hogy az ajtó mögött maximálisan biztonságban érezhesse magát, ne féltse az értékeit, akkor válasszon olyan bejárati ajtót, ami egyszerre biztonsági ajtó is! Az ígéretes nyílászárók közé tartozik a Hisec által gyártott bejárati ajtó, aminek számos tulajdonsága biztosítja, hogy maximálisan megvalósuljon a védelem.

A Hisec biztonsági ajtót nem kevesebb, mint kilenc, olyan tulajdonsággal ruházták fel, amik támogatják egy betörésbiztos bejárati ajtó és egy védett ingatlan megvalósulását. Mik azok a tulajdonságok, amik egy egyszerű bejárati ajtót biztonsági ajtóvá tudnak tenni? Először is a legfontosabb tulajdonságok egyike nem más, mint a nyílászáró alapanyaga.

A  Hisec biztonsági ajtó egy acéllemezes bejárati ajtó. Az acéllemez 2,5 mm vastagon borítja be az ajtó felületét, ami védi a fúrástól, betöréstől. Az ajtó szárnyai szintén vastag, 7 cm-es elemek, az acél a nyílászáró belsejében is megtalálható, biztonsági merevítés formájában. A  Hisec biztonsági ajtó tokszelvénye 1,5 mm acél, a zárszerkezet pedig 15 plusz egy ponton záródó, tüskés zárszerkezet. Az ajtó csuklópántjait acél tok védi, ennek köszönhetően nem lehet őket betörő szerszámmal megrongálni.

A  Hisec biztonsági ajtó csupa acél, erős, ellenálló anyaggal kiegészített nyílászáró, ami az ingatlan, szinte áthatolhatatlan bejárata. Akinek nincsen kulcsa hozzá, az nem fog tudni bejutni, csak ha a tulajdonos beengedi.Ne spóroljon a bejárati ajtón, hanem válasszon a korszerű igényekhez tervezett biztonsági ajtót, amit számos pontos acél elemekkel erősítettek meg!

Forduljon hozzánk bizalommal és érdeklődjön az általunk forgalmazott  Hisec biztonsági ajtóról! A kilincstől a kémlelő nyíláson át a zárig minden részlet a biztonságot támogatja! A bejárati ajtó rendelésről tudjon meg tőlünk többet az egyik, közzétett elérhetőségünkön!