könyökkaros napellenzők szezonja hamarosan megkezdődik, ideje felszerelni az új árnyékolót! A kertes családi házak nem csak szebben mutatnak egy színes, csíkos napellenzővel, a kikapcsolódáshoz is sokkal többet tudnak nyújtani a tulajdonosoknak. Ugyanez elmondható a nyaralókról, hétvégi házakról is.

Amennyiben a könyökkaros napellenző még hiányzik a teraszról, ne várjon tovább, rendelje meg most az új árnyékolót! A személyre szabott termék csomagot meg tudja vásárolni a cégünktől, ehhez csak fel kell vennie a kapcsolatot a kollégáinkkal! Mire beköszönt az igazi, nyári kánikula, Önnek már ott fog a feje fölött húzódni a színes napellenző, hogy hűs árnyékot adjon a tűző napsugarak elől!

könyökkaros napellenzők a hagyományos napellenzők típusát képviselik. A könyökkaros kialakítás a hagyományos megoldásnak számít, ha a ház falára rögzíthető napellenzőről van szó. A kínálat természetesen bővült mára, hiszen a könyökkaros napellenzőket is fel lehet szerelni motorokkal, kapcsolókkal, hogy többet tudjanak nyújtani és nagyobb komfortot is biztosítsanak. A motor persze nem a maximum, amivel egy napellenzőt fel lehet szerelni, ugyanis még számos, nagyszerű kiegészítővel lehet személyre szabni. Az egyedi igények alapján össze válogatott kiegészítőkkel a napellenzőt a lehető legjobban ki tudja használni az új tulajdonosa. Attól függően, hová szerelik a napellenzőt és milyen környezetbe kerül, milyen gyakran használják, különféle termékekkel lehet felszerelni. Ilyen termék a szélérzékelő, a fényérzékelő, ami védi attól a napellenzőt, hogy az időjárás megtépázza, de lehet dekor fényekkel is feldíszíteni vagy a megrendelő kedvenc színében elkészíttetni az új árnyékolót. A könyökkaros napellenző több, mint egy színes ponyva, használja ki a lehetőségeit!

Minden érdeklődőnek egyedi árajánlatot állítunk össze, lépjen kapcsolatba velünk a weboldalon közzétett elérhetőségek egyikén! Önnek is biztosítjuk az ár-érték arányban kiváló, könyökkaros napellenzőt, illetve a kiválasztott árnyékolókat!