lakásfelújítási támogatás árnyékolástechnikai termékekre is igénybe vehető, így most sokan kedvező feltételekkel vásárolhatnak redőnytszúnyoghálót.

Az árnyékolástechnikai termékek szerepe rendkívül sokrétű: megakadályozzák a kívülről történő belátást, hozzájárulnak a hőszigeteléshez és szabályozhatjuk velük a bejutó fény mennyiségét. Az egyszerű sötétítő függöny kora lejárt, hiszen számos modernebb és több szempontból előnyösebb megoldás áll rendelkezésünkre. Eddig sokan csak a magas költségektől való félelem miatt nem vágtak bele az új árnyékolók beszerezésébe, azonban most a lakásfelújítási támogatásnak köszönhetően széles körben vált elérhetővé a lehetőség.

A lakásfelújítási támogatás célja a gyermeket nevelő családok életkörülményeinek javítása. A támogatást azok igényelhetik, akik legalább egy gyermeket nevelnek, minimum egy éve folyamatosan TB-jogviszonnyal rendelkeznek és köztartozásmentesek. A program lényege, hogy az állam utólagosan megtéríti a felújításra, illetve korszerűsítésre költött összeg 50%-át, de maximum három millió forintot. A kiadásokat számlával kell igazolni, amelyen 50-50%-os arányban szerepelhet az anyagköltség és a munkadíj. A lakásfelújítási támogatás egy rendkívül sokoldalú lehetőség, beltéri és kültéri munkálatokra egyaránt elszámolható. Felhasználási köre jóval bővebb, mint a korszerűsítésre igényelhető CSOK-é. A teljesség igénye nélkül a támogatott tevékenységek körébe tartozik a belső és külső nyílászárók cseréje, redőny, árnyékoló, spaletta, zsaluzia, rovarháló, szúnyogháló, biztonsági rács felszerelése vagy cseréje. Annak, aki jogosult rá, mindenképp érdemes átgondolnia az igénybe vételét, hiszen így rendkívül kedvező feltételekkel szerelheti fel otthonát akár tartós, magas minőségű alumínium szerkezetű árnyékolókkal.

Amennyiben kérdése merült fel az árnyékolástechnikai eszközökkel kapcsolatban vagy úgy döntött, hogy igénybe veszi a lakásfelújítási támogatást, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink szívesen segítenek mindenben!