lapfüggönyA lapfüggöny jobb, mint a függöny? Egy beltéri árnyékoló több fajta is lehet, ezt tudjuk, jól, de mi alapján kellene választani az egyre színesebb választékból? Ahogyan a nevükben is benne van, az árnyékolás a fő feladatuk, tehát első sorban ennek a célnak kell megfelelniük. Az már más kérdés, hogy az árnyékolás mértéke kinek mennyire fontos. Aki csak a fényviszonyokat szeretné változtatni vagy elzárni a belátást, annak fontosabb a megjelenés a listán, de aki pihenéshez is szeretne sötétet teremteni, annak az anyagok és egyéb tulajdonságok is lényegesek.

lapfüggönyök inkább az előbbi kategóriába tartozó belső árnyékolók. Ez azt jelenti, hogy lapfüggönyt nem azért választ valaki, mert a külső árnyékolókhoz hasonló sötétséget lehet vele kialakítani. Nem, a lapfüggöny erőssége a megjelenésében van. A vázra kifeszített, egyenesen a földig omló textilek egyedülálló látványt nyújtanak az ablakok előtt. Minden belső térben kötelező a használatuk, ahol kedvelik a modern enteriőröket, ahol szívesen kísérleteznek a formákkal.

A lapfüggöny pontosan ezt adja, látványos megjelenést, mégis kifinomult és ízléses külsőt. Az ablakok, ajtók elé szerelt sínek számától függően lehet rétegezni is a lapfüggönyöket, ezzel még árnyaltabb, még egyedibb összhatást lehet elérni. A különböző rétegek helyzetét tetszés szerint változtathatja, a formák, színek, anyagok pedig szinte valódi műalkotássá állnak össze a nyílászárók előtt.

Mivel a lapfüggöny könnyen kezelhető, egyszerűen rögzíthető, akár térelválasztóként is alkalmazható egy szobában. A lapfüggöny tulajdonságai lehetővé teszik, hogy egyfajta könnyed falat húzzon két tér között vele. Elegáns, letisztult, mégis csodásan karakterese belső árnyékolóról van szó, ami közösségi terek, irodák, otthonok berendezésének fókuszpontja lehet.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését ez iránt a nem szokványos belső árnyékoló iránt, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal! A kínálatunkban ott vár Önre az új, divatos árnyékolója, csak ki kell választania!