PVC szalagfüggönyökkel egész évben ideális körülmények között zajlik a munka! Az ipari szalagfüggöny a bejáratoknál gondoskodik a védelemről.

A PVC hőfüggöny elsődlegesen azért hasznos kiegészítője az ipari ajtóknak, mert nem engedi távozni a fűtött levegőt vagy éppen a hűtött változatot. A hőzáró függöny használata segít abban, hogy a munkaterület beállított hőmérséklete állandó maradjon és a munkához ideális körülmények ne változzanak az időjárás miatt.

A thermo függöny mögött ugyanolyan stabil marad a hőmérséklet, mivel nagyszerű hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. A forgalmas helyeken, rendszeresen és gyakran használt nyílászárókon használt PVC szalagfüggöny biztosítja a minimális hőveszteséget évszaktól függetlenül.

Nem számít, hogy csarnokban, műhelyben, istállóknál, üzemben, raktár ajtókon, kapukon van szükség a hővédelemre, a PVC szalagfüggöny teszi a dolgát. A speciális PVC alapanyag átlátszó, puha, rugalmas, de könnyen lehet tisztítani, eleget tesz a munkavédelmi követelményeknek is és még könnyű a tisztán tartása is.

Egy PVC szalagfüggönytől többet is remélhet, mint a hővédelmet. Kifejezetten jó megoldás olyan munkaterületekre is, ahol fokozottan ügyelni kell például a por védelemre. Amellett, hogy a hideg huzat nem süvít be télen a zárt terekbe, az ajtón, kapunk közlekedők mögött összezáródó szalagfüggöny felfogja a port is. Nem a por vagy a hideg, a huzat az egyetlen zavaró tényezők. A zaj ugyanilyen dolog. A PVC szalagfüggöny a beszűrődő és a kihallatszó zajokat is eredményesen le tudja tompítani, ennek köszönhetően a munkaterület hangok szempontjából is védve van. Az sem hátrány, hogy nincsen csapódó, hangos ajtó, ami megijesztheti az állatokat vagy zavarja a munkát, csak a könnyű PVC szalagok mozdulnak.

Amennyiben a PVC szalagfüggöny még hiányzik az ajtókról, kapukról, készüljön fel a hideg időre és rendelje meg az új szalagfüggönyöket! A thermo függönyökről érdeklődjön a kollégáinknál és lépjen kapcsolatba velünk a honlapon megadott elérhetőségeink egyikén!