Hisec biztonsági ajtó

 

Biztonsági ajtó őrizze otthonát!

Aggódik otthona biztonsága miatt? Fél a betörésektől? Szeretne elutazni, de retteg itt hagyni otthonát?

Akkor ne kockáztasson, szerezzen be egy biztonsági ajtót!

Az utóbbi időben rohamosan növekedő bűnözés és a gyarapodó számú betörések sajnos a lakosság részéről óvintézkedéseket követelnek meg. Egyre nagyobb gondot kell ugyanis fordítani környezetünk és értéktárgyaink védelmére. Ennek egy rendkívül hatásos eszköze a biztonsági ajtó.

A biztonsági ajtó speciális kialakításának és erős anyagának köszönhetően komoly fejtörést okoz a betörőknek. A funkcionalitás mellett fontos szempont, hogy esztétikus megjelenése garantáltan nem rontja otthona összképét.

A biztonsági ajtó kiválasztásánál azonban érdemes óvatosnak lenni. Számos kereskedő árul biztonsági ajtó néven rossz minőségű, nem megfelelő anyagból készült és nem biztonsági zárral ellátott ajtókat. Ennek tudatában érdemes körültekintőnek lenni vásárláskor!

Biztonsági ajtóra lenne szüksége? Válassza a profikat, az Alba Lamella Kft.-t!

Hisec biztonsági ajtó, a védelem magas szintje

Hisec biztonsági ajtó

Hisec biztonsági ajtó mögött biztonságban érezheti magát és az értékei miatt sem kell aggódnia! A biztonsági ajtók nem átlagos ajtók, ezt minden Hisec termék bizonyítani tudja. Ha biztonsági ajtót választ az ingatlana bejáratára, akkor fontos meggyőződnie arról, hogy a nyílászáró milyen tulajdonságokkal rendelkezik. A biztonsági ajtó akkor válik valóban betörés biztossá, ha az alapanyaga mellett az ajtó szerkezete is a védelmet tudja szolgálni.

A Hisec biztonsági ajtó egyik fő erőssége az acéllemez, méghozzá több milliméter vastagságban, amit a nyílászáró belsejében helyeznek el. Ez az acéllemez megerősített a kilincs és a pánt felőli részen, megnehezítve ezzel az ajtón történő áthatolást. Az acéllemez nem az egyetlen dolog, ami a Hisec biztonsági ajtókat olyan erőssé teszi. Az ajtókon a zárat több ponton kapcsolódó, acéltüskés zárszerkezet alkotja, ami három irányban, hat reteszelési ponttal illeszkedik.

Hisec biztonsági ajtókban acélpántok lapulnak meg, amik masszív, felfeszítéssel szemben ellenálló bejárati ajtókat biztosítanak. A kilincsekről se feledkeztek meg a tervezők, hiszen ez a része különösen sérülékeny az ajtónak. A kilincsek pajzsa öntöttvasbetétet kapott, így azt már nem olyan könnyű eltávolítani a helyéről. A biztonsági ajtókat akár pánik zárral is fel lehet szerelni, igény szerint.

Ha egy ajtó biztonságos, emellett lehet még dekoratív is. Válogasson a csengővel, kitekintővel, led világítással felszerelt, hőszigetelt és hangszigetelt, színben és mintában is sokféle bejárati ajtó közül!

Hisec biztonsági ajtó zárjában két cilinderbetét is helyet kapott, ezek egymástól különállóak és külön zárhatóak. A zárbetétek MABISZ minősítést kaptak, ami garantálja azoknak a biztonságosságát és felszerelték őket fúrásvédővel is. Egy Hisec biztonsági ajtó mögött nem kell éberen aludni és az értékeit is magukra hagyhatja, ha nyaralni megy. Az ajtókra öt év garanciát is biztosítunk. Ismerje meg a cégünk által forgalmazott termékeket, keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

Ettől a 9 tulajdonságtól lesz extrém biztonságos, valamint kiváló hő-, szag- és hangszigetelő egy HiSec bejárati ajtó

Hisec biztonsági ajtó
15 + 1 acéltüskés záródás
Hisec biztonsági ajtó
Kiemelést gátló, süllyesztett zsanérok
Hisec biztonsági ajtó
2,5 mm vastag acéllemez borítás
Hisec biztonsági ajtó
7cm-es szárnyvastagság
Hisec biztonsági ajtó
Exkluzív, világító LED-es kilincs-garnitúra
Hisec biztonsági ajtó
Fúrásvédelemmel ellátott cilinder betét
Hisec biztonsági ajtó
Halszemoptikás kitekintő
Hisec biztonsági ajtó
Beépített csengő

A HiSec biztonsági ajtó jellemzői

Technikai jellemzők

 • Az ajtó 2 standard méretben kapható: 860×2050 mm és 950×2050 mm
 • Kőzetgyapot szigetelő rétegnek köszönhetően kitűnő hő- és hangszigetelő képesség
 • Festékanyaga (Epoxigyanta és poliészterbázisú, hőre keményedő porhalmazú festékanyag)
 • Szilárdsági követelmények: nagy
 • Tűzállóság: közepesen éghető
 • Légzárás: L2
 • Hőszigetelés K=4.0 W/m2K
 • Léghang gátlás: Rv = 27 dB

Szerkezet

 • Oldalanként 1,25- 1,25 mm vastag, magas minőségű acéllemez, belseje acélszerkezetű biztonsági merevítéssel a kilincs és a pánt oldalán külön megerősített, így a HiSec biztonsági ajtó jobban ellenáll a behatolással szemben.
 • A tokszelvény 1,5 mm vastag, acéllemezből készült. Tulajdonsága, hogy rendkívül merev szerkezetet biztosít a toknak, így megakadályozza annak eldeformálódását, és pontos illeszkedést biztosít a zárszerkezetnek

Biztonsági rendszerek

 • A maximális védelmet biztosító 15+1 ponton záródó acéltüskés zárszerkezet, 6 reteszelési ponttal, 3 irányban: alul, felül és a kilincs oldalán reteszelnek.
 • Az acéltokba süllyesztett 4db robusztus csuklópántok teljességgel hozzáférhetetlenek, így gyakorlatilag behatolhatatlanná teszik az ajtó pántoldalát, mivel azokat képtelenség feszítővassal elérni.
 • A kilincs pajzs külső része öntötvasbetéttel megerősített, így ellenálóvá teszi a lefeszítéssel szemben

Zárak

 • Zárbetétek: 2 darab egymástól külön zárható biztonsági cilinderbetét
 • A cilinderbetétek, MABISZ minősítéssel rendelkeznek, melyek biztos védelmet jelentenek a zárbetétekkel szemben leggyakrabban elkövetett zársöprés, finomnyitás, magkihúzás, savazás ellen – MABISZ NYTSZ: 3559-10-2/20061214
 • Az ajtó mindkét zárbetétje fúrásvédővel felszerelt

Kényelmi funkciók

 • Beépített optikai kitekintő
 • Beépített csengő
 • Világító leddel ellátott kilincsgarnitúra
 • A cilinderbetétek kódkulcsokkal rendelkeznek, minden zárbetéthez 5-5 db végleges kulcs tartozik
 • Ajtóink jelentős része raktárról azonnal elérhető
 • Ajtóinkra 5 év, teljeskörű rendszergaranciát biztosítunk.