sávroló

A sávroló praktikus és esztétikus árnyékolástechnikai megoldása lehet lakásoknak, irodáknak és közintézményeknek egyaránt.  A sávroló árnyékolók  alkalmazhatók olyan helyiségekben, ahol korlátozott mennyiségű hely áll rendelkezésünkre.

Sávrolók tokozott és tokozat nélküli kivitelben, egyedi méretre gyártva

Árnyékoló többféle is létezik, de nem véletlen, hogy nem ugyanolyan típust használ mindenki. Az egyik kedvelt árnyékoló típus a sávroló. A sávroló egy stílusos, könnyed, nagyon dekoratív árnyékoló, ami többféle méretben és változatban is elérhető.

sávrolók nagyszerű megoldást jelentenek akár a függönyök alternatívájaként is, redőnnyel párosítva pedig igazán sokoldalú árnyékoló páros kerül a nyílászárókra. Forduljon hozzánk bizalommal, ha új árnyékolót keres az ablakaira a és vásároljon tőlünk színvonalas kivitelezéssel készült sávrolókat! Ez a típusú árnyékoló a kialakításából adódóan sok fényt enged be a szobákba, de ha arra van szükség, akkor sötétítésre is kiválóan alkalmas. A többféle színnek és mintának köszönhetően nagyon dekoratív lakberendezési kiegészítő is, ami nemcsak árnyékolásra, hanem dekorálásra is tökéletes. Elsősorban olyan terekbe ajánljuk a használatát, ahol kevesebb a hely egy belső árnyékoló telepítésére. Ennek köszönhetően nem kell kompromisszumos megoldást keresni az árnyékolásra.

Az általunk kínált sávrolók tokozott kivitelben és tokozat nélkül is megrendelhetőek. Attól függ, hogy melyiket választja, hogy a nyílászáró milyen típusú, mennyi hely van a beépítésre. Az még nem garancia a jó választásra, hogy a sávroló típusa megvan, mert ugyanilyen fontos a mérete is. Amennyiben nem talál a termék kínálatunkban a nyílászáróira illő sávrolót, keressen kollégáinkat, mert egyedi méretre gyártott sávrolót is tudunk készíttetni. Az így kivitelezett sávroló már minden szempontból megfelel a megrendelő igényeinek, tehát hosszú távra lehet vele tervezni. A fővárosba és vidékre is szállítunk árnyékolókat ügyfeleinknek kedvező áron és rövid határidővel.

Amennyiben új árnyékolót keres és a sávrolókban lát fantáziát, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén! A kollégáink mindenben a segítségére lesznek, az árnyékoló rendelésének első lépésétől egészen az utolsóig. Hamarosan át is veheti a teljesen az igényeihez illő árnyékolókat ablakaira!