MINŐSÉGI SZALAGFÜGGÖNYT KERES ? – NÁLUNK BIZTOSAN MEGTALÁLJA

irodai szalagfüggöny

A szalagfüggönyök kiváló belső árnyékolók, melyek számos előnnyel rendelkeznek. Rengeteg cég irodáiban találkozhat ezekkel az árnyékolástechnikai eszközökkel, azonban lakásokban, házakban is rendkívül jól alkalmazható megoldás a szalagfüggöny. A szalagfüggöny egyik nagy előnye a többi árnyékolástechnikai eszközzel szemben, hogy nem csupán egyenes felületeken, hanem íves és ferde részeken is tökéletesen ellátja funkcióját. Egyszerűen szabályozható általa a beengedni kívánt fénymennyiség is.
Mivel nem sötétít, ezáltal a helyiség fényes marad, csupán tompítja az erős napfényt. Kizárja a meleg egy részét és gátat szab a kíváncsi pillantásoknak is. A szalagfüggöny nem csupán a külső térrel érintkező ablakfelületeken, hanem a belső, sazobák, irodák, termek közötti ablakokat is elszigeteli a tolakodó tekintetektől. Mindezt a természetes fény beengedése mellett.

 

 

 

Ha minőségi szalagfüggönyökkel tenné esztétikusabbá a munkahelyét, lakását keressen minket bizalommal!

 

 

 

szalagfüggöny irodába

 

 

 

Az általunk forgalmazott szalagfüggönyök, a vásárlók kívánalmainak eleget téve, megrendelhetők széles szín és anyagválasztékban. A szalagfüggöny alkalmazása évről – évre népszerűbb lakásokban és irodákban egyaránt, térelválasztásra is használható, helyettesítheti a hagyományos textilfüggönyt is. Ferde és íves felületek árnyékolására is alkalmas. A szalagfüggöny 127, 89, és 63 mm-es lamellákból állhat, választékunkban megtalálható a teljesen fényzáró, a közepesen fényzáró, és a fényáteresztő típus.