Tűzgátló ajtó

Tűzgátló ajtó a nagyobb biztonságért

Otthonunk védelme kiemelt jelentőségű minden ember életében. Igyekszünk mindent megtenni, hogy a hely, ahol szeretteinkkel élünk, a lehető legbiztonságosabb legyen. Nemcsak a megfelelő környék kiválasztása jelenti az ehhez vezető utat, de a különböző riasztók, biztonsági zárak és betörésbiztos nyílászárók beszerzése, illetve beszereltetése is.

A tűzgátló ajtó is ebbe a kategóriába tartozik. Első ránézésre talán túlzásnak tűnik egy ilyen kaliberű nyílászáró megvásárlása, de higgye el, ha egyszer az Öné lesz egy ilyen ajtó, nem is érti majd, hogyan élhetett eddig nélküle.

A tűzgátló ajtó különleges kialakításának köszönhetően az átlagos nyílászárókhoz képest sokkal nagyobb biztonságot nyújt nemcsak a tűz terjedésének megakadályozásában, de az illetéktelen behatolók feltartóztatásában is.

Vázszerkezete és tokja általában olyan erős alapanyagból készül, mint az acél, mely rozsdamentes és nagy ellenálló képességgel bír. Az ilyen típusú ajtók általában több zárbetéttel, illetve acéltüskékkel is el vannak látva. A kialakítás lehetővé teszi, hogy az ajtó akár 30 percen át feltartóztassa a lángok terjedését. Végül további előnye, hogy hangszigetelése is jobb, mint egy átlagos nyílászáróé.

Rendeljen tűzgátló ajtót és tegyen családja biztonságáért!

Tűzgátló ajtó