Manapság már egyre ritkábban találkozhatunk olyan lakóépületekkel, melyek ablakát ne védené egy professzionálisan kivitelezett, minőségi alumínium vagy műanyag redőny. Mind a két konstrukciónak megvannak a maga előnyei, így kizárólag a felhasználón múlik, hogy számára melyik verzió a kecsegtetőbb.

Az alumínium redőnyök valamivel elegánsabb és fényűzőbb megjelenést biztosítanak, mint a műanyag verziók. Hőszigetelési és árnyékolási képességeik közel azonosak. A műanyag redőnyök legfőbb előnye, hogy számtalan színben kivitelezhetőek, így bármilyen környezetben megállják a helyüket. Időtállóság tekintetében, ha minőségi alapanyagból készülnek, mind a két megoldás remekel.

Az alumínium redőnyök valamivel masszívabb kialakítást nyújtanak, így azokat érdemes földszinti, illetve időjárási viszonyoknak jobban kitett környezetben alkalmazni. A műanyag redőnyök pedig bármilyen más környezetben remekül megállják a helyüket. Bármelyik mellett is döntsön, ha minőségi kivitelre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!