A TERASZÁRNYÉKOLÓ, AMELY IGÉNYES, FUNKCIONÁLIS ÉS EGYEDIVÉ TESZI AZ OTTHONÁT

Itt lehetünk egy nehéz nap után végre önmagunk. A hely, ahol megélni a meghitt és felejthetetlen pillanatokat, igazán jó érzés. A kényelem és biztonság megteremtése mellett ma már egyre tudatosabban alakítjuk környezetünket és hozzuk meg vásárlási döntéseinket.Az erős extrudált alumínium tokozat és lefutósínnek köszönhetően a kevésbé szélvédett helyeken is alkalmazható. Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez. Kívánságra, vagy gyengébb falszerkezetek esetén, lábakkal megerősített, vagy önálló lábakon álló rendszer is igényelhető.
A veranda árnyékolók tartószerkezetének kialakítására számos megoldás létetik. Amikor a rögzítés nem fix tetőszerkezetre vagy keretre történik, a fél-, vagy az önálló állványos kivitelt ajánlott. A különböző tartószerkezetek kívánság szerinti méretben, egyéni igényekre szabottan készülnek. Tartósság és az esztétikus megjelenés érdekében a szerkezet kivitelezése rozsdamentes acélból történik. Természetesen – kedvezőbb árfekvésű alternatívaként – faszerkezettel vagy színterezett acélszerkezettel történő megoldások is lehetségesek.

kültéri árnyékoló

Fő jellemzők:

Működtetés:

A verandák működtetése kizárólag elektromos motorral történik, mivel rendszerint tetőfelületek szintjén kerül kiépítésre. Az elektromos rendszerekhez időjárás érzékelő vezérlések is rendelhetők. Működési mechanizmus szempontjából zsinóros megoldást kínálunk.

Textilek:

A veranda ponyvájának kiválasztása a legfontosabb a termék esztétikuma szempontjából. Télikert árnyékolóra leggyakrabban alkalmazott ponyvák a katalógus színmintájában szereplő egyszínű textilek, de azonos árban választható az Umbroll színsor bármely más színe is.

Szerkezetszínek:

A szerkezetek alapszíne a RAL 9016, de felár ellenében a RAL színskála bármely színében rendelhető.

Rendelhető extra felszerelések:

– szélérzékelő
– fényérzékelő
– esőérzékelő
– dekorvilágítás
– terasz fűtés, hűtés