MINŐSÉGI RELUXÁT KERES ? – NÁLUNK BIZTOSAN MEGTALÁLJA

reluxa

Olyan belső árnyékolót keres, amely jól mutat és könnyen kezelhető? Ebben az esetben a reluxa a legjobb választás. Nagy előnye a redőnyökkel szemben az egyszerű felhúzása és leengedése, valamint állíthatósága.
A reluxák segítségével annyi fény jut a helyiségbe, amennyi Önnek elegendő. Könnyedén tudja állítani, valamint jól mutat kívülről és belülről is. Nálunk alumínium és fa reluxák közül választhat, melyek mindegyike teljes mértékben minőségi anyagból készül.
A lamellák úgy vannak kialakítva, hogy tökéletesen zárjanak, így megfelelő sötétség érhető el velük. Ha sokat dolgozik számítógépen és sokszor zavaró a napfény, akkor nem kell teljesen elsötétítenie a szobát. A reluxával akkora fényerősségre állíthatja be, hogy ne legyen zavaró, de mégis elég fény jusson a helyiségbe.
Tisztításuk gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Esztétikus megjelenésüknek köszönhetően beleillenek otthona vagy

Keressen fel minket elérhetőségeinken, ha minőségi reluxát szeretne kedvező áron!

Hogyan tisztítsuk reluxánkat?

A reluxák tisztítása nem igényel speciális eszközöket és könnyen elvégezhető a folyamat, ha rendszeresen tisztán tartjuk a sötétítőt. Fontos azonban odafigyelnünk portalanítására, mert könnyen sérülhet, törhet, és akkor már nem nyújt olyan esztétikai látványt, mint új korában.
Műanyag reluxa esetében a takarítást legegyszerűbben száraz vagy enyhén nedves rongy segítségével végezhetjük el. Használhatunk hozzá puha szőrű ecsetet, esetleg egy pamutkesztyűt húzva kézzel is letisztíthatjuk a rárakódott port. Ne hanyagoljuk el a reluxa portalanítását, érdemes heti egyszer elvégezni ezt a pár mozdulatot és akkor néhány perc alatt végezhetünk tisztításával.
Egyenként, lamellánként végezzük a tisztítást. A kényesebb, piszkosabb részeknél használjunk nedves rongyot. A vízhez kevés szalmiákszeszt is hozzáadhatunk a tisztább felület elérése érdekében. Hagyjuk megszáradni, majd újra mossuk át nedves ronggyal. Legyünk óvatosak, ne nyomjuk rá a kefét vagy a rongyot, különben meghajlik a lamella és akár el is törhet!
Ügyeljünk a reluxa tisztántartására és ápolásra, így nem csupán hasznosságát, hanem szépségét is megőrzi!

fa reluxa

Esztétikus fa reluxák otthonába

A reluxa rendkívül népszerű mind az irodaházakban, mind pedig az otthonokban, hiszen könnyen kezelhető, mégis hatékony megoldást jelent a sötétítésben. A reluxák felhelyezése és használata sem igényel nagyobb szakértelmet, így előszeretettel alkalmazzák őket. A fa reluxa hasznos tulajdonságai mellett remekül mutat lakásunkban, esztétikus megjelenésével kiválóan illeszkedik bútoraink közé.
A fa reluxák különleges hangulatot adnak szobáinknak, hiszen kicsit visszaidézik a nyaralók atmoszféráját. A fa reluxa minden bútorhoz remekül illeszkedik, legyen szó modern berendezésről, vagy akár antik bútorokról. A fa reluxák könnyen kezelhetőek, hatékonyan sötétítik szobáinkat és biztosítják a nyugodt környezetet. A fa reluxák különböző színekben és méretekben kaphatóak, ezzel is igazodva bútorai és otthona stílusához, egyedi igényeihez!

A reluxa működése és alkalmazása

A fémlamellákból álló reluxa teljesen személyre szabható megoldást nyújt, ha a beérkező napfényt szeretnénk szabályozni vagy a kíváncsi tekinteteket kizárni. A lamellák különböző irányú mozgatásával érhetünk el eredményt, felhúzásával, leengedésével vagy elforgatásával orvosolhatjuk a problémákat.
A zsinór, melyet a felhúzásnál használunk, a karnisban helyezkedik el. Amennyiben a zsinórokat nem egyszerre mozgatjuk, a lamellák megfeszülhetnek, vagy elferdülhetnek, ez pedig hosszútávon a kezelőzsinór károsodásához vezethet. A felhúzást követően a lamellák egymáson helyezkednek el, innen nem húzhatók feljebb, erőltetés esetén pedig szintén kárt okozhatunk.
Reluxát manapság már bárhol használhatunk, irodákban és lakásokban is egyaránt jó szolgálatot tesz, egyes típusai még ajtóra is felszerelhetők. Napjainkban igen széles színskálából válogathatunk, így megjelenésében is tökéletesen passzol bármilyen helyiséghez.

fa reluxa

Amennyiben minőségi reluxát keres, a legjobb helyen jár! Tekintse meg választékunkat, és érdeklődjön bátran a feltüntetett elérhetőségeinken!

Hogyan válasszunk reluxát?

Manapság az árnyékolástechnikai eszközök kínálata igen széles, az egyedi igényekhez mérten tudja eldönteni, Önnek melyik az ideális választás.
A tökéletes árnyékoló alapja a megfelelő szerkezetben rejlik. Az árnyékolók sokoldalúsága, csakúgy, mint a reluxánál, a technikának köszönhető. A reluxák a legkülönbözőbb ablakformáknál alkalmazhatóak, de felhelyezésüknél fontos, hogy az ablakot teljesen elfedjék.
Nyíló ablak esetén, ha fa ablakunk van, a nyíló szárnyra is mérhető a reluxa. Mindkét oldalon legyen szélesebb 1 centiméterrel, mint az ablaküveg. Ne feledje a karnist, amire nyugodtan számoljon rá 2,5 centimétert! A plexipálcás vagy a normál reluxa egyaránt megfelel erre az ablaktípusra.
Nyíló-bukó ablak esetén a kilincstől függ, hogy a reluxa meddig érjen. Ha a bukó funkció van leginkább használva, akkor a bowdenes kivitelezés ajánlott inkább, mert ennél van pálcarögzítő. Ennél az ablaktípusnál ajánlott a feszítés.

reluxa