Az iparban előszeretettel használnak speciális hőszigetelő függönyöket. Ezeknek a függönyöknek egyszerre több funkciójuk is van, amiket nagyszerűen ki lehet használni.

Az ipari szalagfüggöny széles, függőlegesen rögzített szalagokból álló eszköz. Ajtók, kapuk, közlekedők kapnak ilyen kiegészítőt azokon az ipari területeken, ahol szükség van a használatukra. Mi teszi indokolttá egy ilyen kiegészítő felszerelését?

Mi a thermo függöny feladata?

A PVC vagyis a poli(vinil-klorid) egy szintetikus polimer, amiből számos termék készül. Az egyik kiváló tulajdonsága, hogy rendelkezik hőszigetelő képességgel. A szalagok formájában gyártott műanyagból  könnyen átjárható, de a hőmérséklet megtartására alkalmas függöny készül.

A függöny a térelválasztás feladatát is tökéletesen el tudja látni, ha olyan helyre szerelik fel, ahol ez a funkciója előtérbe kerülhet. Raktárakban, üzemek, csarnokok területén fontos megőrizni az egyes terek állandó hőmérsékletét. A függöny kizárja a szennyeződések bejutását és megakadályozza, hogy túlzottan lehűljön vagy felmelegedjen a levegő.

A thermo függöny véd és szeparál is

A PVC függöny rugalmas anyaga,szétválasztható szalagjai biztosítják az alkalmazottaknak a szabad közlekedését. Ez hasznos, ha a kezükben eszközök, áru van vagy valamilyen közlekedési eszközön haladnak át a bejáraton.

A leválasztott területeken kisebb lesz a zaj, a por, a hőingadozás és a pára is. Feltétlenül megéri befektetni ebbe a kiegészítőbe, aminek megfizethető ára és sokoldalú tulajdonságai vannak. A függöny képes növelni a munkabiztonságot és a cég kiadásait is csökkenteni tudja a használata. Kevesebb energia fogy, kevesebbet kell takarítással foglalkozni.

Az áttetsző PVC-ből gyártott ipari függönyökből széles választékkal rendelkezik a vállalkozásunk. Várjuk azoknak az érdeklődőknek a megkeresését, akik ilyen kiegészítőt szeretnének beszerezni. A honlapunkon feltüntettük a cégünk elérhetőségeit. Tudjon meg többet a részletekről és vásároljon professzionális használatra PVC szalagfüggönyt!