Egy alumínium szerkezetű árnyékolóval nem gond a hűvös árnyék! A hőségnek nincs esélye, ha ilyen árnyékoló van a teraszon!

A kertben szívesen hűsölne, de nincs elég nagy árnyékos terület erre a célra? A teraszon fel lehet állítani árnyékolásra alkalmas kellékeket, amik változó eredménnyel működnek. Mi a legjobban bevált kerti terasz árnyékolót ajánljuk Önnek! Az alumínium tartószerkezet az alapja annak a típusú árnyékolónak, amit tőlünk tud megrendelni. Ez a kültéri árnyékoló már sokszor bizonyította, hogy hosszú távon nem okoz csalódást.

Hasonlítsuk össze az általunk forgalmazott alumínium szerkezetű árnyékolót egy átlagos, felszerelhető vagy felállítható árnyékolóval! A napernyő vagy a betekerhető napellenző mutatós és praktikus megoldások, mégsem vehetik fel a versenyt a jóval stabilabb és tartósabb szerkezetű alumínium árnyékolóval. A népszerű árnyékolókat viharos időjárásban be kell tekerni, illetve ajánlatos bevinni nyílt terepről, mert könnyen kárt tesz bennük a szél, az eső. Az alumínium szerkezetű árnyékoló azonban rendíthetetlenül állja a nyári, hirtelen jött zivatarok és az időjárás elemeinek ostromát. A színes, vidám ponyvákkal ellentéteben nem tépázza meg a szél, nem fakítja a nap és a háziállatok sem okozhatnak semmilyen balesetet, ha nem vigyáz eléggé a gazdi.

Az alumínium szerkezetű árnyékoló további előnye a napellenzővel vagy a napernyővel és napvitorlákkal szemben, hogy a terasz méretéhez készül. A helyszínen felmért terasz méretei alapján elkészül az egyedi tartószerkezet, aminek a kiterjedését a megrendelő kívánságai alapján véglegesítik. Az alumínium szerkezetű árnyékoló ezután már tetszés szerint lefedhető, illetve kiegészíthető a tetején vagy az oldalain mozgatható, illetve fix árnyékoló elemekkel. Rendkívül stílusos és elegáns kiegészítője a családi háznak vagy a nyaralónak egy ilyen kültéri árnyékoló. Ha megtetszett Önnek ez a termék, akkor az idei nyarat már egy ilyen árnyékoló alatt hűsölve töltheti. Érdeklődjön a kollégáinknál a megadott elérhetőségeink egyikén!