Szeretné növelni környezete kényelmét? Ajánljuk figyelmébe az oldalirányú árnyékoláshoz a naphálót, amellyel garantált a kellemes légkör.

Sokan bosszankodhatnak amiatt, hogy az erős napsugarak gyakran megtörik az otthon kellemes légkörét, harmóniáját. Különösen a nyári időszak kritikus ebből a szempontból, nagyon hamar fel tud melegedni az a helyiség, amit érint a napsugárzás.

Mindenképp megoldásra van szükség, amivel kapcsolatban gyakran felmerül az oldalárnyékolás igénye. Sajnos a legtöbb kültéri árnyékolónál az emberek kénytelenek kompromisszumot kötni. Ha megtörténik a beárnyékolás, akkor nem tud a tér szellőzni, ráadásul a szükséges mennyiségű fényhez sem jut hozzá a helyiség.

Külső rolettával kedvezőbb az oldalárnyékolás

A naphálók, vagy külső roletták valóban kedvező alternatívát kínálnak, mint oldalárnyékolók. Ez esetben búcsút lehet mondani a teljes beárnyékolásnak, levegőtlenségnek. A napháló úgy szűri a káros UV sugarakat, hogy közben gondoskodik a szabad szellőzésről és a természetes fényről.

A levegő átjárja a helyiséget, így pedig a kellemes légkör garantált. Még terasz árnyékoláshoz is ideális választás lehet, amellyel kapcsolatban gyakori problémát jelent a tűző nap jelensége.

Napháló, amellyel jelentősen csökkentheti a hőmérsékletet

A felmelegedett helyiségeket értelemszerűen jobban is kell hűteni, viszont, ha van napháló telepítve, akkor már ezzel több fokkal lejjebb lehet vinni a hőmérsékletet. Ennek alapján még az energiafogyasztáson is spórolhat, hiszen nincs szükség a légkondicionáló folyamatos használatára.

Tapasztalja meg Ön is a külső roletták, naphálók előnyeit, válassza az oldalárnyékoláshoz a valóban kedvező, praktikus megoldást! Ügyfeleinknek megbízható, tartós alternatívát biztosítunk, garantáljuk, hogy nem lesz panasz a minőségre.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról, külső és belső árnyékolóinkról. Ha kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.