A hideg nem szökhet ki? Alkalmazzon hőszigetelő függönyt, ha szeretné megőrizni az előzőleg beállított, ideális hőmérsékletet!

Frissesség ideális hőmérsékleten

Az élelmiszerüzletekben több fajta termék kapható, ezek közül sok a romlandó kategóriába tartozik. A leginkább érzékeny, hűtést, fagyasztást igénylő élelmiszereket megfelelő körülmények között kell tárolni. A hűtőpultokba kerülnek a tejtermékek, húsok, amiknek a minősége függ a hőmérséklettől is.

Az ideális hőmérséklet megtartása nem olyan egyszerű, hiába van a berendezésnek megbízható teljesítménye. Különösen a nyári hőségben rizikós a romlandó termékeket kitenni a túl magas benti hőmérsékletnek. A pvc szalagfüggöny felszerelésével azonban jelentősen könnyebb a hideg levegőt megtartani.

Hőtartás PVC szalagfüggönyökkel

A PVC anyagú, szalagokból álló, függőlegesen rögzíthető termofüggöny előnyös tulajdonságokkal rendelkezik. Az anyaga hőszigetelésre képes, mégis könnyen hozzáférhetővé teszi a hűtőpultban elhelyezett termékeket.

Az egymás mellett sorakozó szalagok átlátszóak, könnyen mozgathatóak, nem fedik el a belátást a hűtőpultba, a rovaroknak is útját tudják állni. A szalagokat csak át kell törölni nedves ronggyal, ha bekoszolódnak, a sérült elemeket pedig csak ki kell cserélni.

A pvc szalagfüggöny mögött nem keletkezik pára, nem szökik ki a hideg. A termék minősége ugyanazon a szinten marad, miközben nem történik felesleges energiapazarlás sem. Az üzlet sokat tud tenni azért, hogy ne kelljen ételt kidobnia, profitot vesztenie vagy a vásárlók rosszallását kivívnia. Tegyen azért, hogy az üzlet működtetése megfeleljen az élelmiszer forgalmazás előírásainak!

A PVC függönyök a felhasználási területnek megfelelő tulajdonságokkal megvásárolhatóak. Forduljon bizalommal a cégünkhöz, ha szüksége van ilyen, több helyszínen is alkalmazható kiegészítőre! Ragaszkodjon a színvonalhoz akkor is, ha az üzlete kiegészítőiről van szó! Minden részletről szívesen adunk további tájékoztatást a honlapunkon megadott elérhetőségek egyikén.