Szeretne végre megbízható, jó hang és hőszigetelő képességgel rendelkező árnyékolókat használni? Válassza az alumíniumból készült típusokat!

Az árnyékolókkal kapcsolatban manapság egyre magasabb elvárásokkal lehet találkozni a vevők részéről. Szeretnének olyan redőnyöket felszereltetni, amelyekre lehet hosszú távon számítani, és a hang és hőszigetelésben is hatékony segítséget tudnak nyújtani.

A megfelelő hő és hangszigetelés elengedhetetlen a komfortos, harmonikus otthon kialakításához. Jelentős összegeket lehet megspórolni az optimális hőszigeteléssel, ami most különösen fontos. A változó energiaárak miatt még inkább oda kell figyelni a kiadásokra.

Amennyiben Önnek is magasak az elvárásai az árnyékolók terén, érdemes az alumínium redőnyöket választania. Több pozitív tulajdonságuk is van, százszázalékban megfelelnek az igényeknek, rendkívül megbízhatók, igen lényeges szerepet töltenek be a kellemes, korszerű otthon kialakításában.

Az aluredőnyökre jellemző a jó hang és hőszigetelőképesség, ráadásul még biztonsági funkciót is képesek ellátni. Ha nem szeretne idő előtt foglalkozni az árnyékoló cseréjével, ezért hosszú élettartamú megoldást keres, az alumínium típus ebből a szempontból is tökéletes választás lesz. Masszív szerkezete sokáig védi otthonát a külső tényezőkkel szemben.

Gazdag színválaszték áll rendelkezésre a megrendelők számára. A redőny lécek nem színterezhetőek, a A lefutó sín, redőnytok, a záró léc viszont igen, a RAL színskála alapján.

Az alumínium redőnyök feltolásgátlóval is rendelkeznek, lehetőség van az utólagos motorizálásukra, így, ha a jövőben szeretné automatizálni a környezetet, ezt bátran megteheti. Az árnyékolók arriterezhetők. Ez azt jelenti, hogy a redőnyléceket úgy lehet egymáshoz kapcsolni, hogy a lécek egymástól oldalra ne tudjanak elcsúszni.

Az alumínium redőnyökkel csak jól járhat, adja le rendelését mihamarabb! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak az érdeklődők kérdéseire.