A szalagfüggönyök elegáns megoldást jelentenek irodák ablakain, praktikus árnyékolói akár a nappaliknak is. Vannak olyan helyek, ahol szintén a szalagfüggöny előnyös tulajdonságaira van szükség, de a praktikum és nem az elegancia kerül előtérbe. A szalagfüggöny felhasználása sokoldalú, mivel nem csak árnyékoló minőségben lehet alkalmazni. A hagyományostól eltérő alapanyagból is készülhet, tehát nem szövetből, hanem például pvc-ből. A pvc szalagfüggöny hőfüggönyként alkalmazható és hőszigetelésre képes elválasztóként tudja kamatoztatni a tulajdonságait.

Az ilyen anyagból gyártott szalagfüggöny nagyszerűen beválik például  ipari szalagfüggönyként is. A gyárak és üzemek, feldolgozó és előkészítő helyiségek, raktárak stb. nyílászáróra illik az  ipari szalagfüggöny. Az ipari környezeten túl is van lehetőség arra, hogy kihasználjuk az  ipari szalagfüggöny, illetve a pvc szalagfüggöny pozitív tulajdonságait. Nem véletlenül tűnik fel az állattartás világában is. Istállók vagy kutyaházak bejárataira is fel lehet erősíteni, ahol egyszerűen teszi a dolgát.

Az  ipari szalagfüggöny egyszerűen telepíthető és szinte semmilyen karbantartást nem igényel. A tisztán tartása egyszerű, elég csak nedves, mosószeres vízzel végig törölni a szalagokat és eltávolítani róluk a használat közben lerakódott szennyeződéseket. Az  ipari szalagfüggöny elsődlegesen kihasználható tulajdonsága az, hogy az anyaga kiváló hőszigetelő. Megtartja a hőmérsékletet ott, ahol hidegre van szükség és ott is, ahol nem szeretnék, hogy könnyen távozzon a meleg. Ezzel energiatakarékosabb üzemeltetés válik lehetségessé. Az  ipari szalagfüggöny könnyű, átlátszó, a kialakítása lehetővé teszi, hogy akkor is át lehessen haladni rajta, ha az embernek mindkét keze tele van.

Az  ipari szalagfüggöny azon túl, hogy praktikus, még nagyon tartós is, megéri a vételárát. Olcsó és gazdaságos megoldást jelent hosszú távon, ajtó kiegészítéseként vagy önmagában is.

A hőfüggöny termékeinkről érdeklődjön a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!